Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ALPHACOM πρωτοπόρος εταιρεία σήμερα στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται στην έρευνα και ανάπτυξη κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας καθώς και στην εμπορία και τοποθέτηση. Άρχισε  τις δραστηριότητες  της το 2000 κυρίως σαν εγκαταστάτρια εταιρεία τηλεπικοινωνιακών συστημάτων καθώς και συστημάτων ασφαλείας. Στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται πάνω από 500 ειδικά τεχνικά έργα ώς υπεργολάβος, σχεδόν στο σύνολο των τραπεζικών καταστημάτων στην Ελλάδα, που κατά 90% είναι πελάτες με ειδικές απαιτήσεις όπως η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank και η Τράπεζα Πειραιώς και πάνω απο 2000 τεχνικά έργα και τοποθετήσεις συστημάτων σε μικρά και μεγάλα έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα με πελάτες όπως: η Ελληνική Αστυνομία, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας κ.α. Η ποιότητα των υπηρεσιών που η ALPHACOM παρέχει είναι πιστοποιημένη στο σύνολο της με το διεθνές σήμα ποιότητας ISO 9001:2008, από τον Διεθνή Διαπιστευμένο Οργανισμό Πιστοποίησης TUV-INTERCERT για τον σχεδιασμό, κατασκευή, τοποθέτηση, τεχνική υποστήριξη και εμπορία συστημάτων ασφαλείας. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 500τ.μ. στην Καισαριανή Αττικής και η εσωτερική της δομή διαχωρίζεται σε δύο βασικά τμήματα.

Τμήμα Έρευνας Ανάπτυξης και Ηλεκτρονικών Κατασκευών Alphacom laboratories

Tο τμήμα ηλεκτρονικών εργαστηρίων Alphacom Laboratories, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ολοκληρωμένων  ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας,  για θαλάμους αποτροπής ληστειών καθώς και των πιο απαιτητικών περιφεριακών μονάδων που σχετίζονται με το σύστημα όπως βιομετρικούς αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων (biometric fingerprint), αναγνώριση προσώπων(face recognition), ανιχνευτών μετάλλων(metal detector),καθώς και σύστημα τεχνητής ομίχλης για την αποτροπή ληστειών και διαρρήξεων. Διαθέτει καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, επανδρωμένη με τμήμα ανάπτυξης και σχεδιασμού νέων προϊόντων, αυτοματοποιημένη ρομποτική γραμμή παραγωγής SMT(surface mount technology) και ΤΗΤ (Through Hole Technologies) , αυτοματοποιημένη ρομποτική μονάδα  κοπής και χάραξης πλαστικών υλικών τεχνολογίας Laser, τμήμα ελέγχου και πιστοποίησης  προϊόντων, τμήμα συσκευασίας σήμανσης και αποθήκευσης.

Τμήμα Υπηρεσιών και Εγκαταστάσεων

Το τμήμα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων Alphacom advanced electronics systems προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επάνω σε συστήματα ασφαλείας (alarm systems), κλειστά κυκλώματα(c.c.t.v), ελεγχόμενη πρόσβαση (access control), πυρανιχνεύσεις κτιρίων ( building fire alarm systems), επαγγελματικά κυκλώματα λήψης και επεξεργασίας εικόνας (ip tv networks ,pay per view systems) για κτιριακές μονάδες (ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα κ.α.) κατασκευή και πιστοποιήσεις δικτύων (WLAN – LAN -Server Room ) Τηλεφωνικά κέντρα (IP PBX) καθώς και συστήματα προβολής ηλεκτρονικών διαφημίσεων (info channel, e-sign) Τις εργασίες εκτελεί εξειδικευμένο προσωπικό με ειδική άδεια για εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις από τους συνεργαζόμενους κατασκευαστικούς οίκους στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, τέλος  όλα τα προϊόντα που κατασκευάζει ή εμπορεύεται η ALPHACOM είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με της ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας.

Essential SSL