Επικοινωνήστε μαζί μας
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εξειδικευμένο στέλεχός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που μας δώσατε.

  Πώς μπορούμε να κάνουμε το σπίτι σας έξυπνο!

  Έξυπνος Φωτισμός

  Η καθημερινότητα γίνεται πολύ πιο εύκολη όταν με ένα κλικ ή με τη φωνή ενεργοποιούνται επιλεγμένα φώτα για να μαγειρέψετε, να διασκεδάσετε ή να ετοιμαστείτε για την ημέρα. Δεν είναι μόνο έξυπνο, είναι υπέροχο.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

  Ήχος στα δωμάτια

  Παίξτε όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια σε ένα δωμάτιο – ή σε κάθε δωμάτιο – από όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής. Απολαύστε τις καλύτερες μελωδίες στην καλύτερη ποιότητα ήχου.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

  Έλεγχος Κλίματος

  Η μάχη του θερμοστάτη μπορεί τελικά να κερδηθεί. Χαλαρώστε με τον έλεγχο της θερμοκρασίας που μπορεί να συμφωνήσει ολόκληρη η οικογένεια! Έξυπνος προγραμματισμός, δυνατότητες φωνητικού ελέγχου.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

  Ασφάλεια και Έλεγχος

  Φανταστείτε πόσο ασφαλής θα νιώθετε εάν το σπίτι σας στέλνει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, σας ειδοποιεί για τους επισκέπτες στην πόρτα. Ανάβει ακόμα και τα φώτα και τις τηλεοράσεις ενώ βρίσκεστε μακριά.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

  Οικιακό Δίκτυο υποδομή

  Ένα ισχυρό, αξιόπιστο οικιακό δίκτυο είναι η ραχοκοκαλιά σε κάθε έξυπνο σπίτι και δεν θέλετε να παραβλέπετε κάτι που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Ξεκινήστε το έξυπνο ταξίδι στο σπίτι σας σωστά — με ένα ισχυρό δίκτυο.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

  Home Theater Ψυχαγωγία

  Μια κινηματογραφική εμπειρία τόσο συναρπαστική που δεν θα θέλετε ποτέ να μπείτε ξανά σε σινεμά. Με τον απόλυτο έλεγχο των φώτων, της θερμοκρασίας, των ηχείων και όλων των εργαλείων ψυχαγωγίας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

  Θυροτηλεόραση παντού

  Η δυνατότητα να κάνετε έλεγχο στο σπίτι σας και να επικοινωνείτε με τους αγαπημένους σας είναι ακριβώς στην παλάμη του χεριού σας. Ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας, ένα έξυπνο κουδούνι, ένα εργαλείο επικοινωνίας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

  Ένα κοντρόλ για όλα

  Ο σύγχρονος ενοποιημένος έλεγχος είναι πιο ισχυρός από ποτέ. Ένας δοκιμασμένος και αληθινός τρόπος για τον έλεγχο της ψυχαγωγίας στο σπίτι σας εκτείνεται τώρα σε ολόκληρο το σπίτι!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

  Essential SSL