ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Δημιουργία της προσωπικής ή εταιρικής ιστοσελίδας σας σε ολοκαίνουριους DELL R720xd servers (64bit Intel Xeon με 64GB RAM) με σκληρούς δίσκους SSD Intel, με καταπληκτικές ταχύτητες, απόλυτη ασφάλεια, με πραγματική 99,9% διαθεσιμότητα (up time) και άμεση τεχνική υποστήριξη για το Hosting σας, κάθε φορά που θα μας χρειαστείτε!
Πολύγλωσσο website

Επιθυμείτε να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας σε διαφορετικές γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γαλλικά κτλ; Μπορούμε να το υλοποιήσουμε.

Newsletter

Εύκολη και αξιόπιστη λειτουργία διαχείρισης newsletter ώστε να μπορείτε με ευκολία να συλλέγετε μέσω της ιστοσελίδας σας τα email όσων επιθυμούν να τους ενημερώνονται από το newsletter σας. Όλες οι λειτουργίες είναι συμβατές με τα τελευταία πρότυπα GDPR.

Facebook

Δυνατότητα δημιουργίας εταιρικής σελίδας στο Facebook και σύνδεσής της με την ιστοσελίδα σας για καλύτερα αποτελέσματα και δικτύωση.

SEO

Όλα ρυθμισμένα με τις τελευταίες προδιαγραφές που απαιτούνται για την καλύτερη ιχνηλασιμότητα από τις εταιρείες αναζήτησης όπως Google και Bing.

Google AdWords

Θέλετε να διαφημιστείτε στο Google; Μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο, να σας προετοιμάσουμε το υλικό και να πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Επιπλέον Δυνατότητες

Χρειάζεστε κάποια ιδιαίτερη υπηρεσία (όπως σύνδεση με Skype, forum, live Chat κτλ); Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και θα βρούμε την καλύτερη λύση με βάση τις προδιαγραφές σας.

Portfolio

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ.

Προσφέρουμε πραγματικά αξιόπιστο web hosting με όσο χώρο, κίνηση, e-mails & υποστήριξη χρειάζεστε.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ DATABASE

Συνεργαζόμαστε με την Lamda Hellix το Κορυφαίο Datacenter στην Ελλάδα προσφέροντας απίστευτα γρήγορες ταχύτητες μέσω πολλαπλών παρόχων στα χαμηλότερα pings κάνοντας τη σελίδα σας να πετάει!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ IP

Oι μηχανές αναζήτησης πχ Google, ελέγχουν την τοποθεσία της IP του server στον οποίο φιλοξενείται ένα site κι έτσι η Ελληνική IP επηρεάζει θετικά την κατάταξη του site σας στα αποτελέσματα αναζήσεων (SEO) των Ελλήνων χρηστών.

RESPONSIVE DESIGN

Η ιστοσελίδα σας θα ανταποκρίνεται & διαμορφώνεται ανάλογα με την ανάλυση και το είδος της συσκευής που την βλέπει ο επισκέπτης. Βέλτιστη ποιότητα ανεξάρτητα με το αν ο επισκέπτης βλέπει την ιστοσελίδα σας μέσω υπολογιστή, laptop, tablet ή κινητού τηλεφώνου.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ EMAILS

POP & IMAP email για Mailbox χωρίς SPAM και ιούς!

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ sub-domains

Subdomain: πχ blog.to-domain-mou.gr για θεματική διαχωρισμό του site σας.

24/7 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ SERVER

Οι server μας παρακολουθούνται συνεχώς και αναβαθμίζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συνεχής ενημέρωση και προσπάθεια απρόσκοπτης λειτουργίας της ιστοσελίδας σας.

SPAM FILTER

Η antispam προστασία που θα κρατήσει το Mailbox σας χωρίς spams! Η βασισμένη λύση μας σε cloud, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε πλήρως την εισερχόμενη και εξερχόμενη αλληλογραφία των domains σας! Με ευκολία στη χρήση και δεκάδες δυνατότητες για να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας και να μην χάνετε ώρες ‘καθαρίζοντας’ το mailbox σας από την ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η τεχνική υποστήριξη που σας παρέχουμε κάνει τη διαφορά! Κάθε αίτημα σας εξετάζεται και επιλύεται από εξειδικευμένο προσωπικό!

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.

Δημιουργία ιστοσελίδας

Αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας

Μεταφορά της ιστοσελίδας σας στους Server μας

Η διαδικασία μας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ15%
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ30%
ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ50%
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ WEBSITE70%
ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ90%
ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ100%

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση.
Είναι δωρεάν, μη δεσμευτικό και θα σας λυθούν οποιεσδήποτε τυχόν απορίες έχετε.

    Essential SSL